Om Os

Hvem er SPIS! Odense Food Festival?:

SPIS! Odense Food festival er en etableret festival, der fejrer gastronomi, den gode danske måltidskultur, fynske fødevarebranche, samvær og fællesskab. SPIS! bestræber sig hvert år på at tilbyde et inkluderende program som bringer mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet og uddannelsesgrad. SPIS! Odense Food Festival består af en række events i form af workshops, foredrag, kokkeskoler, madmarked, film og meget mere, i samarbejde med kultur-, erhvervs- og studieliv.


Hvad er Eventyrligt Julemarkeds historie?

Eventyrligt Julemarked i Odense er et sanseligt og kulturspækket julemarked i de historiske, brostensbelagte gader i den gamle bydel, som H.C. Andersen voksede op i.


Folkene bag SPIS! Odense Food Festival har i 2020 overtaget Odenses eneste julemarked fra Odense Kommune. I den forbindelse har Odenses julemarked skiftet navn fra H.C Andersen Julemarked, til Eventyrligt Julemarked. Dette er gjort for at gøre det mere moderne og relevant for flere, samtidig med at vi holder fast i den historiske tilgang.


Julemarkedet i Odense tiltrækker hvert år ca. 60.000 gæster, og for mange mennesker er det en fast tradition at deltage i julemarkedet, for at opleve den fantastiske julestemning. Julemarkedet har en stor plads i hjertet hos mange mennesker, og vi glæder os til at lave julemarked i Odense. Det er en stor ære og fornøjelse at være med til at skabe noget stort og positivt i byen.


Kontakt os:

Er du interesseret i at blive en del af Eventyrligt Julemarked? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Mauris sodales mi quis arcu lacinia, at vehicula metus aliquam. Vestibulum eu auctor orci. Ut quis rhoncus mauris, in pulvinar enim. Duis nec eros nulla. Ut lorem tellus, semper eu tortor tempor, varius tristique augue. Fusce erat magna, pellentesque eget efficitur et, tincidunt vel sem.

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

TINE GUDRUN PETERSEN

SARAH KIM LASSEN GRØN

tine@gudrunogco.dk

sarah@gudrunogco.dk