Covid-19 & Coronapas

Du skal ikke have Coronapas for at deltage i Eventyrligt Julemarked, men vi holder os konstant orienterede om myndighedernes anvisninger og følger de udstukne retningslinjer.

Vi opfordrer selvfølgelig til at du passer din seng og får dig en romtoddy, – eller hvad du nu foretrækker, – hvis du ikke er frisk. Hvis du er frisk, så vil vi så gerne se dig på Eventyrligt Julemarked og vi håber, at du vil være med til at huske at holde en god håndhygiejne og hoste i ærmet og alt det andet, som vi kollektivt er blevet så gode til i de sidste år:)

I alle boder på Eventyrligt Julemarked finder du håndsprit og hvis du trænger til at vaske hænder med vand og sæbe, så er der gode toiletfaciliteter i ODEON, ligesom der er et enkelt toilet på husgavlen ved Lørups og ét på hjørnet af Sortebrødre Stræde og Claus Bergs Gade.

Vi har nogle skønne samarbejdspartnere, som laver events omkring Eventyrligt Julemarked, – det drejer sig om ODEON, Møntergården, Vor Frue Kirke og Record Pusher. De følger også myndighedernes anvisninger og derfor kan du blive bedt om at vise Coronapas hos nogle af dem, hvis de falder inden for de rammer og regler der gælder for deres type af virksomhed og den grænse der er fastsat for forsamlede mennesker.

Situationen kan hele tiden ændre sig, som vi er belært fra sidste år, så vi opfordrer til at du følger med her på siden, eller på vores sociale medier. Vi giver lyd, hvis der kommer ændringer.

Vi glæder os så meget til at se jer. Tag hele familien med og lad os sætte december godt og eventyrligt i gang sammen:).

Nysgerrig på hvem du kan møde og hvad du kan opleve?